Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Novi DIS u Beogradu

Novi DIS u Beogradu

Domaći trgovinski lanac DIS otvara danas svoj 18-ti maloprodajni objekat u beogradskom naselju Mirijevo.

Novi Dis market se nalazi na adresi Rableova 19, prostire se na 800 kvadratnih metara a kupce će usluživati na 6 kasa. Asortiman novog objekta broji više od 6000 artikala.

U Dis-u su za svakog pedesetog kupca spremili gratis kupovinu na dan otvaranja. Sve posetioce očekuju i druga brojna iznenađenja kao i atraktivne promocije. Enterijer mirijevskog Dis-a urađen je u skladu sa najmodernijim rešenjima za objekte ovog tipa koji se primenjuju na razvijenom zapadnom tržištu. Kompanija Dis je tokom proteklih godinu dana renovirala znatan deo svojih objekata u okviru opsežnog programa rekonstrukcije i tipiziranja postojećih marketa.

Novi Dis je takođe opremljen posebno dizajniranom rasvetom i energetski štedljivim vitrinama. Dis će u skladu sa svojom politikom društveno odgovornog poslovanja, nastaviti sa primenom ekološki orijentisanih unapređenja u svim segmentima svog poslovanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum