Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nove pogodnosti za korisnike MasterCard Premium kartica

Nove pogodnosti za korisnike MasterCard Premium kartica

Kompanija MasterCard je i ove godine u okviru Premium programa pripremila širok spektar pogodnosti za korisnike Gold, Platinium, World i World Elite kartica, a koje su izdate na teritoriji Srbije, Crne Gore kao i Bosne i Hercegovine.

''MasterCard Premium program korisnicima omogucava da na više od 80 lokacija unaprede svoje iskustvo kupovine, putovanja i opuštanja. Ove godine broj partnera cini mrežu od 50 trgovaca iz Srbije kao i Crne Gore. Neki od najboljih brendova kao što su Square Nine Hotel, Klub književnika, Zlatara Stefanovic, Bang&Olufsen, Lusso i dalje su partneri MasterCarda, a njima su se ove godine pridružili i mnogi drugi poput Air Serbia, BMW, Dukley Gardens kompleks Budva. Program je od ove godine proširen tako da obuhvata stalne ponude, ponude u vezi putovanja i specijalne ponude'', istakao je Artur Turemka, generalni direktor kompanije MasterCard za tržište Balkana.

Istraživanje koje je MasterCard sproveo sa agencijom IPSOS, pokazuje da 39 odsto korisnika neke od Premium kartica najviše ceni popuste u radnjama svetski popularnih brendova. Upravo iz tog razloga, stalne ponude u MasterCard Premium program pružaju niz benefita i popusta, koji se korisnicima nude kod odabranih trgovaca pri svakoj transakciji i rec je o popustima na celokupan iznos pri kupovini.
Kompanija MasterCard je tehnološka kompanija koja posluje u okviru svetske platne industrije. Predstavlja najbržu platnu mrežu na svetu koja povezuje vlasnike kartica, finansijske institucije, prodavce, javne uprave i poslovne subjekte u više od 210 zemalja i teritorija.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum