Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Deset Gomexa u Beogradu

Deset Gomexa u Beogradu

Trgovinski lanac Gomex otvorio je dva maloprodajna objekta u Beogradu a do kraja godine planira otvaranje još osam. 

Supermarket ''Filmski Grad'' nalazi se na adresi Ilije Stojadinovića 18-20 i prostire se na 400 kvadratnih metara prodajne površine i raspolaže sa tri kase. U svakom trenutku potrošačima nudi 5000 različitih proizvoda po pristupačnim cenama. Za brzu i ljubaznu uslugu brine 18 novozaposlenih radnika koji su prošli obuku u GOMEX Trening centru. Radno vreme radnim danima i nedeljom je od 06:30 do 22:00 h.

Drugi novootvoreni supermarket nalazi se na Labudovom Brdu na adresi Serdar Janka Vukotića 30. Prostire se na 450 kvadrata prodajnog prostora i raspolaže sa tri kase a radno vreme svakog dana je od 06:30 do 22h.
U oba objekta su primenjeni novi Gomex standardi, kada su u pitanju police za izlaganje robe, rashladne vitrine ali i grafičko uređenje spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora. U svaki maloprodajni objekat ovog lanca meso i mesne prerađevine stižu iz rashladno-distributivnog centra Gomex koji je urađen po najvišim standardima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum