Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Merkur otvorio trgovački centar u Sarajevu

Merkur otvorio trgovački centar u Sarajevu

Slovenačka kompanija Merkur je u Sarajevu otvorila savremeni trgovački centar na 14.000 kvadratnih metara prostora gde će kupci prvi put na jednom mestu moći da nađu široku ponudu od 35.000 proizvoda za kuću, vrt i radionicu.

Reč je o najvećem Merkurovom centru, s obzirom na to da slični centri, osim u Sloveniji, postoje u Hrvatskoj, Srbiji i Makedoniji, te jednom od najvećih centara tog tipa na Balkanu.


Unutrašnji prodajni prostor iznosi 10.080, a spoljni 4.000 kvadratnih metara, namenjenih vrtnom programu, crnoj metalurgiji i građevinskom materijalu. Ukupna investicija vredi 25 miliona EUR, a u samom centru zaposleno je 100 radnika.

Uz prodajni i skladišni prostor, novi Merkurov tržni centar ima podzemnu garažu i spoljni parkirng, a od prodajnih usluga kupcima nudi: kućnu dostavu, izradu nacrta kupatila, aranžiranje poklona, odvoz bele tehnike, mešanja boja i slično.

Prema rečima direktora Intermerkur Nova Sarajevo, Merkurovog kćerinskog preduzeća, u narednim godinama Merkur u BiH planira povećanje veleprodajne mreže otvaranjem tri regionalna centra - u Banja Luci, Tuzli i Mostaru, te mu je plan do 2013. u BiH dostići promet od 155 miliona EUR i imati oko 700 zaposlenih.

Izvor: Economy

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum