Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nova Astra prvi model sa Opel OnStar sistemom

Nova Astra prvi model sa Opel OnStar sistemom

Kada nova Opel Astra bude stupila na puteve, doći će sa novom ponudom kada je povezanost u pitanju.

Astra je prvi model koji će posedovati Opel OnStar sistem personalne aktivnosti i servisne asistencije. Pored toga, dve nove generacije uređaja nagrađivanog Opel IntelliLink info-zabavnog sistema, takođe svoju premijeru imaju u novoj Astri. U većoj meri nego ikada ranije, oni uvode svet pametnih mobilnih telefona i aplikacija u kabinu.

Kompatibilni su sa najnovijim Android 5.0 Lollipop i Aplle iOS-8 operativnim sistemima pametnih mobilnih telefona. Sa integracijom Aplle CarPlay i Android Auto sistemima, korisnici mogu, primera radi, pristupiti mapama, čitanju poruka, kao i aplikacijama treće strane kao što su ''Stitcher'', ''Podcast'', ''Spotify'', ''Umano'' i ostale, preko kontrola u automobilu i ekrana osetljivog na dodir, čija je dijagonala do osam inča, navodi se u saopštenju Opel Srbija.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum