Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Konzum Family Centar umesto Mercator Centra Sarajevo

Konzum Family Centar umesto Mercator Centra Sarajevo

Mercator Centar Sarajevo je postao Konzum Family Centar.

Na adresi Ložionička 16 u Sarajevu potrošači su dobili mesto koje će okupiti celu porodicu, nudeći bogatu ponudu, različite zabavne i korisne sadržaje svim posetiocima.
Svečanom otvaranju prisustvovali su poslovni partneri, predstavnici medija i građani.

''Konzum Family Centar Sarajevo nije samo mesto pogodnosti i dobre kupovine, već i mesto gde želimo da se svi osećaju posebno, gde svi mogu pronaći nešto za sebe, kupovati i družiti se sa dragim ljudima u opuštenoj atmosferi'', izjavio je direktor Mercator BIH Ahmet Koštreba.

U sklopu centra nalazi se najveći Konzum supermarket, Intersport, Modiana, Tehno Shop, ComTrade Shop, Sportina, Extreme Intimo, Borovo, Alpina, Ciciban, Zlatarna Celje i mnogi drugi.
Inače, za nešto više od godinu dana, došlo je do velikih promena na bosanskom tržištu maloprodaje, pa tako više ne posluju francuski Intermarche, slovenački Engrotuš i belgijski Delez koji su svoje supermarkete prodali domaćim trgovcima.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum