ComTrade predstavio tablet Tesla M8

Tesla M8 tablet
tesla m8 tablet 2

Kompanija ComTrade predstavila je svoj novi proizvod Tesla tablet M8.

IPS ekran rezolucije 1280x800 piksela obezbeđuje prijatnu sliku. Snažno osvetljenje omogućava da s lakoćom čitate sadržaje sa ekrana i pod direktnim dnevnim svetlom, dok mu IPS tehnologija obezbeđuje isti prikaz boja, bez obzira na ugao gledanja.
Elegantan i ozbiljan izgled daje mu kombinacija crne boje i naglašenih metalnih ivica. Zahvaljujući upotrebi aluminijuma Tesla Tablet M8 je čvrst a lagan uređaj, koji se ne zagreva ni pod najvećim opterećenjem.

Za brz rad odgovoran je Intel Baytrail procesor sa četiri jezgra. Zahvaljujući Obimnom kapacitetu za snimanje podataka M8 je odličan izbor za gledanje video sadržaja, surfovanje i uživanje u omiljenim igrama i aplikacijama. Tesla M8 raspolaže slotom za micro SD kartice do 32GB. Uz Tablet se isporučuje USB OTG adapter na koji može da se priključi dodatna oprema poput tastature, miša ili usb diska sa multimedijalnim sadržajima. Tesla M8 Tablet raspolaže i mogućnost AGPS za određivanje položaja. GPS radi i bez Wifi mreže pa možete da ga koristite za navigaciju uz programe kao što su Here Maps, Navigon i ostali.

Novi Tesla Tablet dolazi sa android KitKat 4.4.4 verzijom. U saradnji sa proizvođačem ekranske tastature SwiftKey, omogućena je mnogo bolja podrška za kucanje na jezicima regiona, uz upotrebu aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji mogu potpuno besplatno da instaliraju dodatne, sa veoma dugačke liste SwiftKey.

Tesla Tablet M8 pušten je u slobodnu prodaju.