Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti ComTrade predstavio tablet Tesla M8

ComTrade predstavio tablet Tesla M8

Kompanija ComTrade predstavila je svoj novi proizvod Tesla tablet M8.

IPS ekran rezolucije 1280x800 piksela obezbeđuje prijatnu sliku. Snažno osvetljenje omogućava da s lakoćom čitate sadržaje sa ekrana i pod direktnim dnevnim svetlom, dok mu IPS tehnologija obezbeđuje isti prikaz boja, bez obzira na ugao gledanja.
Elegantan i ozbiljan izgled daje mu kombinacija crne boje i naglašenih metalnih ivica. Zahvaljujući upotrebi aluminijuma Tesla Tablet M8 je čvrst a lagan uređaj, koji se ne zagreva ni pod najvećim opterećenjem.

Za brz rad odgovoran je Intel Baytrail procesor sa četiri jezgra. Zahvaljujući Obimnom kapacitetu za snimanje podataka M8 je odličan izbor za gledanje video sadržaja, surfovanje i uživanje u omiljenim igrama i aplikacijama. Tesla M8 raspolaže slotom za micro SD kartice do 32GB. Uz Tablet se isporučuje USB OTG adapter na koji može da se priključi dodatna oprema poput tastature, miša ili usb diska sa multimedijalnim sadržajima. Tesla M8 Tablet raspolaže i mogućnost AGPS za određivanje položaja. GPS radi i bez Wifi mreže pa možete da ga koristite za navigaciju uz programe kao što su Here Maps, Navigon i ostali.

Novi Tesla Tablet dolazi sa android KitKat 4.4.4 verzijom. U saradnji sa proizvođačem ekranske tastature SwiftKey, omogućena je mnogo bolja podrška za kucanje na jezicima regiona, uz upotrebu aktuelne baze reči i izraza. Korisnici nisu ograničeni na preinstalirane jezike, već po želji mogu potpuno besplatno da instaliraju dodatne, sa veoma dugačke liste SwiftKey.

Tesla Tablet M8 pušten je u slobodnu prodaju.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum