Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LC WAIKIKI u Srbiji

LC WAIKIKI u Srbiji

Najpoznatiji turski modni lanac, LC WAIKIKI, je ušao na srpsko tržište otvaranjem svog prvog maloprodajnog objekta 27. avgusta u TC Mercator na Novom Beogradu (Bulevar umetnosti 4).

LC WAIKIKI, planira da u narednih nekoliko godina postane jedan od tri najuspešnija modna lanca u Evropi, dok srpsko tržište smatra prioritetnim. Ova kompanija je svoje prve maloprodajne objekte otvorila u Turskoj 1997. godine, dok je prva investicija van nje, bila 2009. godine u Rumuniji.

LC WAIKIKI ce dolaskom na naše tržište biti prisutan u 26 zemalja, kroz mrežu od 544 prodavnice. Turski lanac prisutan je i u Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Egiptu, Kosovu, Makedoniji ali i na većim tržištima poput Rusije, UAE, Saudijske Arabije, Ukrajine i drugih.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum