Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti MasterCard poklanja igračku i put u Diznilend

MasterCard poklanja igračku i put u Diznilend

Kompanija MasterCard pripremila je specijalno iznenađenje, koje očekuje sve korisnike MasterCard i Maestro kartica.

U saradnji sa lancima supermarketa Idea i Merkator, DexyCo-om i knjižarom Vulkan, uz transakciju označenih proizvoda koja bude plaćena MasterCard ili Maestro karticama, na kasi se na poklon dobija igračka Čupko.

Nakon preuzimanja poklona, svi vlasnici Čupka, mogu posetiti oficijalnu Facebook stranu MasterCard-a, na kojoj će biti organizovan foto konkurs „Moj ljubimac Čupko“ sa atraktivnim nagradama. Potrebno je poslati kreativnu fotografiju sa Čupkom, čime se ulazi u izbor za osvajanje magičnog puta u Diznilend u Parizu, kao i drugih vrednih nagrada. Trodnevni aranžman u Diznilendu uključuje prevoz i smeštaj u luksuznom Disneyland® hotelu sa pet zvezdica, besplatan ulaz u Diznilend tokom boravka, kao i druge neprocenjive pogodnosti. Konkurs će biti otvoren do 30. septembra.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum