Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Holandski supermarket isprobava beskontaktno plaćanje

Holandski supermarket isprobava beskontaktno plaćanje

Holandski lanac supermarketa Albert Heijn zajedno sa evropskim procesorom plaćanja Equens-om počeo je testiranje tehnologije skeniranja otiska prstiju kao alternativnog načina plaćanja karticama ili gotovinom.

Kupci koji će učestvovati u ovom testiranju servisa pod nazivom Tip2Pay moći će da plaćaju svoje račune samo postavljanjem otiska prstiju, a zatim će transakcije biti procesirane putem Equens-a.

Kupci koji žele da koriste ovu tehnologiju moraju da prikažu identifikaciju i debitnu karticu pre skeniranja prstiju, a lični podaci, adresa, brojevi kreditnih kartica i brojevi kartica lojalnosti biće registrovani u skladu sa zakonom o privatnosti Holandije.

Izvor: Economy 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum