Brendirani artikli i košarkaška oprema KSS u Roda megamarketu

Košarkaški artikli - Srbija
Viktorija Radojević

U Beogradu, u okviru Roda Megamarketa otvorena je prva ekskluzivna prodavnica u kojoj će se prodavati brendirani artikli i košarkaška oprema Košarkaškog saveza Srbije, u prisustvu košarkaških zvezda i predstavnika medija.

Ovo je samo jedna u nizu prodavnica koje će se otvoriti širom Srbije samo u Roda Megamarketima, rečeno je prisutnima na licu mesta.

„Velika mi je čast i zadovoljstvo što danas, među našim uspešnim košarkašima i svima prisutnima zajedno sa Košarkaškim savezom Srbije otvaramo prvu zvaničnu prodavnicu KSS-a u kojoj će svi ljubitelji košarke imati priliku da kupe kako sportsku opremu kao i brojne suvenire sa obeležjima KSS-a“, rekla je Viktorija Radojević, izvršna direktorka marketinga Mercator-S i dodala da je ovo samo prva u nizu prodavnica koje Roda ima u planu da otvori u saradnji sa partnerima, KSS-om u okviru 10 Roda Megamarketa širom Srbije. „Verujem da ćemo kroz saradnju sa Košarkaškim savezom Srbije i sponzorskim ugovorom koji smo u julu potpisali potpomoći srpsku košarku kao i razvoj novih košarkaških naraštaja“, rekla je Viktorija Radojević.

Poznata imena srpske košarke prisutnima su, u prijatnoj atmosferi kroz razgovor i druženje, delile autograme. Veliki broj potrošača i ljubitelja košarke imao je priliku da pogleda postavku naših osvojenih pehara i trofeja tokom dugogodišnje uspešne košarkaške tradicije, kao i postavku fotografije „Sve naše medalje“ koja je postavljena u holu Roda Megamarketa. Na improvizovanom terenu ispred Roda Centra posetioci su u mogućnosti da na velikoj košarkakoj lopti ostave poruku za naše reprezentativce koji kao vice šampioni sveta odlaze na Evropsko prvenstvo.
Roda će u cilju promocije sporta i sportskih vrednosti među najmlađima uskoro pokrenuti akciju na svom facebook profilu, u okviru koje će svi zainteresovani moći da daju svoj glas za neku od osnovnih i srednjih škola koje se nalaze u 23 grada širom Srbije i na taj način će učestvovati u izboru škola kojoj će Roda pokloniti 500 košarkaških lopti. Pored toga, Roda će podeliti 10 karata za finalne utakmice na Evropskom prvenstvu u košarci 2015, koje se održavaju u Lilu, u Francuskoj 20. septembra. Roda je pripremila i brojna druga poklon iznenađenja za ljubitelje košarke.