Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Frikom podelio nagrade za svoj 40. rođendan

Frikom podelio nagrade za svoj 40. rođendan

Ove godine Frikom je spremio više nagrada nego ikad, jer slavi svoj 40. rođendan.

 

Tim povodom na Zemunskom keju u utorak 01. septembra održano je javno izvlačenje u kome je izvučeno svih 239 nagrada. Glavnu nagradu, robni vaučer u iznosu od 5 miliona dinara, osvojio je Predrag Milojković iz Popovca. U toku javnog izvlačenja izvučeni su i srećni dobitnici robnih vaučera od 1.000.000 dinara, 500.000 dinara, 100.000 dinara, 10.000 dinara i Alcatel mobilnih telefona.

50.000 koverti je pristiglo na adresu kompanije Frikom, što pokazuje ne samo veliko interesovanje za nagradnu igru, već govori u prilog tome da je Frikom sladoled najomiljeniji među potrošačima. Tokom izvlačenja srećnih dobitnika, čiju je vernost Frikom želeo da nagradi na ovaj način, prisutne je zabavljao Loco bend i voditelj Ognjen Amidžić.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum