Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Vranje dobija STOP SHOP shopping park

Vranje dobija STOP SHOP shopping park

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić i predstavnici austrijske kompanije IMMOFINANZ, potpisali su memorandum o razumevanju čime su stvoreni svi uslovi da ta kompanija izgradi STOP SHOP shopping park i u Vranju.

Površina budućeg objekta iznosiće 5.500 kvadrata, na zemljišnom prostoru od oko 18.000 kvadrata. Reč je o grinfild investiciji od nekoliko miliona evra, koja će se nalaziti odmah do Roda Megamarketa u tom gradu.

Vranjski STOP SHOP biće 54. po redu u lancu Immofinanz-a a drugi u Srbiji. Ovaj koncept nudi sve na jednom mestu, a računa se da će budući objekat da privuče i do 150.000 posetilaca iz ovog okruga.

IMMOFINANZ Grupa je jedna od vodećih kompanija u oblasti nekretnina u Evropi, koja posluje na tržištima jugoistočne Evrope i Rusije.
Prvi objekat austrijanci su izgradili u Čačku koji su otvorili u aprilu ove godine, zauzima površinu od 6.300 kvadrata, a svoje objekte u sklopu njega su otvorili Dis, Takko, Đak, Lilly, C&A i Deichman. Nakon Čačka i Vranja, kompanija planira da objekte sagradi u Nišu i Subotici.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum