Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Delta Maxi otvorio hipermarket u Varni

Delta Maxi otvorio hipermarket u Varni

Kompanija Delta Maxi otvorila je hipermarket u Varni, Bugarska i tako nastavila svoje pozicioniranje na tržištu EU. Hipermarket bruto površine 5.000 kvadratnih metara je 13. objekat Piccadilly-ja i nalazi se u najvećem šoping molu u Bugarskoj.

Od preuzimanja Piccadilly-ja u septembru 2007. godine ovo je prvi objekat koji Delta otvara u svojoj režiji i organizaciji. Plan je da se do kraja 2008. godine otvori još osam hipermarketa i supermarketa u različitim gradovima u Bugarskoj.

 

Hipermarket u najpoznatijem bugarskom letovalištu otvorili su gradonačelnik Varne Kiril Jordanov i generalni direktor Piccadilly-ja Aleksandar Čamparević. Svečanom činu prisustvovao je i predsednik Delta Holdinga Miroslav Mišković.

Delta Maxi u Sofiji gradi distributivni centar koji je najveći u Bugarskoj i čiji završetak je planiran za april 2009. godine, a posebno je značajan za srpske proizvođače hrane koji preko Piccadilly-ja i Delte žele da izađu na bugarsko tržište.

Izvor: Delta Holding

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum