Premium nacionalni proizvodi u METRO-u

Metro mesni proizvodi

METRO Cash & Carry od sada u svojoj ponudi ima premium tradicionalni asortiman i najkvalitetnije mlečne i mesne proizvode od najcenjenijih nacionalnih proizvođača iz našeg regiona.

Pršut, kulen, namazi od magulice, pirotski kačkavalj, paški sir i mnogi drugi artikli koje je METRO izabrao za svoje kupce, pružiće nezaboravno gastronomsko iskustvo i zadovoljiće najviše kriterijume istinskih gurmana.

„Kontinuiranim širenjem asortimana nastojimo da ponudimo našim kupcima najkvalitetnije proizvode proverenog porekla i kvaliteta. Jedinstven izbor nacionalnih proizvoda iz našeg regiona, koji su napravljeni po tradicionalnoj recepturi, obogatiće svaku trpezu, i našim ugostiteljima omogućiti da upotpune svoju gastronomsku ponudu upravo najboljim što region nudi. Cilj formiranja nacionalnog asortimana jeste upravo da objedinimo najkvalitetnije i najvoljenije proizvode sa prostora Srbije, Crne Gore i Hrvatske i na taj način podržimo lokalne proizvođače, a kupcima ponudimo vrhunske specijalitete kojima se ovo podneblje ponosi”, ističe Dušan Čolović, Viši rukovodilac za odnose sa kupcima.

Iz selekcije sireva tradicionalnog asortimana METRO izdvaja, Pirotski kačkavalj, kao i zlatarski koziji sir u tegli sa maslinovim uljem. Ovi posebni sirevi izdvajaju se po tradicionalnoj pripremi, specifičnom ukusu i mirisu koji će svi istančani sladokusci umeti da cene. Premium proizvod svakako je Paški sir koji je nosilac najprestižnijih nagrada za kvalitet. Proizvodi se isključivo od ovčijeg mleka sa Paga, topi se u ustima, i ima poseban pikatan ukus i miris i jedinstvenu teksturu.

U METRO distributivnim centrima možete pronaći i široku lepezu proizvoda od mesa mangulice. Ovi mesni proizvodi važe za veoma zdrave zbog svojih niskokaloričnih svojstava. Iako sadrži manje kalorija, meso mangulice jednako je pogodno za pripremu svih tradicionalnih proizvoda kao što su šunka, pršuta, kobasice i kulen, a koji se mogu naći na jednom mestu samo u METRO-u.
Namaz od mangulice, pikantnog ukusa i teksture paštete sa određenom dozom hrskavosti, idealan je za pripremanje brusketa i raznih ukusnih predjela. Ono što kulen od mangulice izdvaja od drugih industrijskih kulena, je dominantan ukus čistog mesa, dok se začini osećaju u tragovima ali sa pravom dozom pikantnosti. Pored ovih artikala od mangulice, METRO izdvaja i sremske kobasice, snack štapiće, čvarke, suvi vrat i pečenicu.

Raznovrstan tradicionalni asortiman od sada možete pronaći u METRO distributivnim centrima u Beogradu i Novom Sadu.

METRO Cash & Carry se trudi da svojim kupcima bude najbolji partner u poslovanju i nastaviće da u skladu sa njihovim potrebama obogaćuje i proširuje svoj asortiman. U METRO distributivnim centrima obezbeđena je kupovina neophodnih artikala na jednom mestu, uz atraktivne veleprodajne cene.