Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti DM otvorio novi distributivni centar

DM otvorio novi distributivni centar

Lanac drogerija DM je otvorio novi distributivni centar u Šimanovcima, u blizini Beograda.

Skladišni centar prostire se na 5.000 kvadratnih metara, koji zapošljava 90 radnika. Iz kompanije poručuju da je novi centar urađen prema najsavremenijim GDP standardima ( standardi dobre distributivne prakse ) i sa najsavremenijim informacionim sistemima za upravljanje skladištem. Time se, omogućava bezbedno skladištenje više od 7.500 proizvoda i centralno snadbevanje svih DM prodajnih objekata.

Kompanija DM će tim povodom u periodu od 10. do 13. septembra pokloniti kupcima 15% popusta na svaku kupovinu, dok će popust važiti i za proizvode koji se već nalaze na sniženju.
Dm drogerie markt je jedan od najvećih drogerijskih lanaca u srednjoj i istočnoj Evropi. Prva Dm drogerija u Srbiji, otvorena je 2004. godine, danas ovaj lanac poseduje 59 objekata u više od 20 gradova širom Srbije. DM drogerie markt zapošljava oko 50.000 osoba u celom koncernu i ostvaruje godišnji promet od 8.3 mlrd EUR.

Pripermio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum