Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BIG SHOPPING CENTER koncertom obradovao najmlađe Novosađane

BIG SHOPPING CENTER koncertom obradovao najmlađe Novosađane

BIG tržni centar ugostio je finaliste prve i druge sezone X faktora, Ivu Ćurić, Magdalenu Bogić, Bobija Mojsovskog i Lukijana Ivanovića, koji su nastupili pred mnogobrojnom novosadskom publikom.

Učesnici poznatog regionalnog muzičkog takmičenja nizali su popularne domaće i strane hitove kojima su svojevremeno pokupili simpatije žirija i obožavaoca, a koje su i ovoga puta u isti glas pevali sa prisutnima u tržnom centru.

BIG tržni centar odlučio je da priredi Novosađanima nastupe popularnih i uspešnih pevača i na taj način posebno obraduje svoje najmlađe posetioce i ulepša im početak nove školske godine.

Do Nove godine, BIG tržni centar sprema mnogobrojne aktivacije i iznenađenja za sve svoje verne posetioce i obećava dobru zabavu, kao i uvek.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum