Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Simens u Srbiji povećava proizvodnju i zapošljava još 220 radnika

Simens u Srbiji povećava proizvodnju i zapošljava još 220 radnika

Kompanija Simens Srbija nastaviće da povećava broj zaposlenih u fabrici vetrogeneratora u Subotici. 

Nemački gigant planira i premeštanje kapaciteta iz drugih zemalja u Srbiju, najavio je generalni direktor Simensa u Srbiji Udo Ajhlinger. Fabrika u Subotici je trenutno peta po veličini u svetu koje proizvode generatore za vetrenjače, a cilj je da bude na prvom mestu.

''Pokrenuli smo promene u određenim delovima poslovanja. U Srbiji smo posvećeni rastu i voleli bismo da ljudima damo više posla i veće plate'', ističe direktor Simensa u Srbiji.
Nemački Simens je fabriku u Subotici uvrstio u grupu najvećih i najznačajnijih u svom proizvodnom sistemu. Ova fabrika je do sada izvezla više od 18.000 vetrogeneratora.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum