Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ekskluzivno: Otvaranje Aviv Park Zvezdara 12. novembra

Ekskluzivno: Otvaranje Aviv Park Zvezdara 12. novembra

Beograd ce uskoro postati bogatiji za još jedan shopping centar. AVIV ARLON, jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina, otvoriće svoj drugi shopping centar u Srbiji, u beogradskom naselju Zvezdara.

Aviv Park Zvezdara se nalazi u ulici Živka Davidovica 86 i prostire se na zemljišnoj površini od 1ha. Građevinski radovi se privode kraju i teku po planiranom rasporedu, navode iz kompanije.

U sklopu projekta nalaze se modni brendovi, hipermarket na čak 2.500 m2, radnje sa sportskom opremom, radnje sa asortimanom za decu, dečija igraonica, restorani, kafići i ostale uslužne delatnosti koje ce upotpuniti ponudu i pružiti kupcima mogućnost da sve potrebe za kupovinom obave na jednom mestu. Maloprodajni prostor zauzima 11.500m2 neto povrsine, dok je bruto kvadratura 13.000m2.

Svečano otvaranje je zakazano za 12.novembar ove godine kada će uz bogat zabavni program i odlične popuste ovaj tržni centar otvoriti vrata svim posetiocima. Druga faza projekta podrazumeva izgradnju 73 stana u dve stambene lamele. Izgradnja bi trebalo da počne najverovatnije vec krajem ove godine.

Kompanija je svoj prvi AVIV PARK otvorila 2011. godine u Pančevu, koji se prostire na preko 15.000m2.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum