Ekskluzivno: Otvaranje Aviv Park Zvezdara 12. novembra

Aviv Park
Aviv Park Zvezdara

Beograd ce uskoro postati bogatiji za još jedan shopping centar. AVIV ARLON, jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti nekretnina, otvoriće svoj drugi shopping centar u Srbiji, u beogradskom naselju Zvezdara.

Aviv Park Zvezdara se nalazi u ulici Živka Davidovica 86 i prostire se na zemljišnoj površini od 1ha. Građevinski radovi se privode kraju i teku po planiranom rasporedu, navode iz kompanije.

U sklopu projekta nalaze se modni brendovi, hipermarket na čak 2.500 m2, radnje sa sportskom opremom, radnje sa asortimanom za decu, dečija igraonica, restorani, kafići i ostale uslužne delatnosti koje ce upotpuniti ponudu i pružiti kupcima mogućnost da sve potrebe za kupovinom obave na jednom mestu. Maloprodajni prostor zauzima 11.500m2 neto povrsine, dok je bruto kvadratura 13.000m2.

Svečano otvaranje je zakazano za 12.novembar ove godine kada će uz bogat zabavni program i odlične popuste ovaj tržni centar otvoriti vrata svim posetiocima. Druga faza projekta podrazumeva izgradnju 73 stana u dve stambene lamele. Izgradnja bi trebalo da počne najverovatnije vec krajem ove godine.

Kompanija je svoj prvi AVIV PARK otvorila 2011. godine u Pančevu, koji se prostire na preko 15.000m2.

Pripremio: Žarko Grozdanić