Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti McDonald’s pomogao obnovu osnovne škole „Svetozar Radić“ u Tekiji

McDonald’s pomogao obnovu osnovne škole „Svetozar Radić“ u Tekiji

Na svečanoj ceremoniji u Tekiji, posle gotovo godinu dana, ponovo je otvorena za đake osnovna škola „Svetozar Radić“, koja je tokom prošlogodišnjih septembarskih poplava, potpuno ruinirana.

Tada je veći deo školskog nameštaja, kao i nastavne opreme, oštećen ili potpuno uništen.

Kao nastavak akcije pomoći stanovništvu u Srbiji, koje je bilo ugroženo u prošlogodišnjim majskim i septembarskim poplavama, kompanija McDonald’s je ubrzo nakon poplava u Tekiji, uručila donaciju osnovnoj školi „Svetozar Radić“ u vrednosti od pola miliona dinara. Takođe, u McDonald’s restoranima širom Srbije organizovana je akcija prikupljanja pomoći, tokom koje je od prodaje svakog Happy Meal obroka za donaciju ovoj osnovnoj školi odvajano po 10 dinara.

Sredstvima od te donacije obnovljen je školski nameštaj i nabavljena je oprema neophodna za nastavu u kabinetima za fiziku, biologiju i hemiju.

Na svečanoj ceremoniji otvaranja škole, zahvalnicu i plaketu, Marini Trnavčanin, marketing koordinatoru kompanije McDonald’s Srbija, uručio je Mihajlo Sideris, direktor škole. Kompanija McDonald’s Srbija tom prilikom je školi donirala i knjige za biblioteku, sportske rekvizite kao i školski pribor za sve učenike škole.

O kompaniji McDonald’s: Prvi McDonald’s restoran u Srbiji otvoren je 1988. godine na Slaviji, koji je bio prvi i u centralnoj i jugoistočnoj Evropi. Trenutno u Srbiji posluje 22 McDonald’s restorana, 14 u Beogradu, tri u Novom Sadu i po jedan u Subotici, Velikoj Plani, Kragujevcu, Nišu i Pančevu. McDonald’s restorani u Srbiji nosioci su brojnih domaćih i inostranih nagrada. Restoran ¨Slavija¨ je svetski rekorder za 1989. godinu sa 2.046.014 usluženih gostiju. Restoran ¨Bezistan¨ je prvi McDonald’s na svetu koji je u jednoj godini, 1990, uslužio više od 3 miliona gostiju – 3.585.554. Prioriteti kompanije su strogi standardi pripreme hrane, najviši kvaliteta McDonald’s proizvoda, iskustvo i zadovoljstvo gostiju restorana.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum