Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Moji brendovi obezbedila pomoć izbeglim licima

Kompanija Moji brendovi obezbedila pomoć izbeglim licima

Imlek, Bambi i Knjaz Miloš koji posluju u okviru kompanije Moji brendovi donacijom svojih proizvoda pomogli su izbeglim licima na teritoriji Srbije.

Velike količine proizvoda isporučene su Crvenom krstu u Somboru, koji je mleko, keks i flaširanu vodu distribuirao najugroženijima. Kompanija Knjaz Miloš je obezbedila 15.000 litara Aqua Viva vode, Bambi je donirao dve tone keksa, dok je Imlek pripremio 5.000 litara UHT mleka za ugrožena lica.

"Kompanija Moji brendovi želi da pomogne ugroženim i izbeglim licima u veoma teškoj situaciji u kojoj su se našli. Mi smo strateški opredeljeni ka društvenoj odgovornosti i samim tim odlučni da pružimo pomoć svima kojima je ona potrebna. Nadam se da smo ovom donacijom makar malo olakšali nedaće koje su ih zadesile“, izjavila je Svetlana Glumac, direktorka korporativnih i regulatornih poslova kompanije „Moji Brendovi".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum