Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Uskoro otvaranje i Aviv Park Zrenjanin

Uskoro otvaranje i Aviv Park Zrenjanin

Za nepuna dva meseca, izraelska kompanija Aviv Arlon, otvoriće dva shopping centra u Srbiji.

Kao što smo i najavili, prvi njihov centar u Beogradu, biće otvoren 12. novembra u beogradskom naselju Zvezdara. Daleko veći centar, kompanija planira da otvori krajem oktobra i u Zrenjaninu. Na 6h od ukupno 10h zemljišne površine u vlasništvu kompanije Aviv Arlon, nalazi se Aviv Park Zrenjanin. Raznovrsni vodeći međunarodni i domaći modni brendovi, veliki hipermarket, radnje sa obućom i dečijim asortimanom, kao i mnoge uslužne delatnosti, kafići, restorani i bioskop zauzimaju 22.500 m2 maloprodjanog prostora. Odlična lokacija i pozicioniranost samog objekta pružiće stanovnicima Zrenjanina kao i žiteljima okolnih mesta odličnu kupovinu po pristupačnim cenama i dobru zabavu tokom cele godine. Budući retail park, raspolagaće besplatnim parkingom sa vise od 700 mesta, koji ce biti u službi svih posetilaca. Aviv Park Zrenjanin se nalazi u naselju Bagljaš i odmah pored magistralnog puta koji spaja Zrenjanin sa Novim Sadom.

Veliko otvaranje je planirano za 29.oktobar 2015.godine, kada će uz bogat zabavni program posetici moći da uživaju i u odličnim popustima, koji zakupci planiraju da daju povodom svečanog otvaranja, navode iz kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum