Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Mercedes Benz isporučio 56 vozila Smart Rent A Car-u

Mercedes Benz isporučio 56 vozila Smart Rent A Car-u

Emil Frey Auto Centar, ovlašćeni diler Mercedesa u Srbiji, isporučio je kompaniji Smart Rent A Car-u flotu od 56 vozila, koju čine 54 putnička i 2 Sprinter kombi vozila.

U ponudi su specijalno brendirana smart fortwo i forfour vozila po atraktivnim cenama. Kompaktne dimenzije i mudro osmišljeni detalji potvrđuju jedinstvenu funkcionalnost. Mnoštvo inovativnih detalja garantuje još bolju zabavu u gradskoj vožnji. Automobil koji je pokrenuo novu eru kompaktnih Mercedes-Benz vozila je B-Klasa, koja donosi nisku potrošnju goriva i emisije CO2,obilje prostora sa najvišim standardom bezbednosti koji je ikad bio dostupan u ovoj klasi. Od isporučenih vozila posebno se izdvaja W-Klasa, za klijente koji žele kombinaciju nenadmašne prostranosti s jedne strane i vrhunskog stila i udobnosti s druge strane što je svojstveno Mercedes-Benz putničkim vozilima.

Ljubitelji Mercedes-Benz limuzina u prilici su da izaberu C-Klasu vodeći automobil u premijum srednjoj klasi i E-Klasu, koju odlikuje prefinjen i elegantan sportski izgled, značajno unapređen komfor i visoko kvalitetna oprema koja donosi većem uživanju u vožnji. Najluksuzniji i najprestižniji automobil u ponudi Smart Rent A Car je svakako nova S-Klasa, koja je uspostavila standarde u svim segmentima i na najbolji način opravdala epitet ''Najboljeg automobila na svetu''.
Saradnjom Emil Frey Auto Centra i Smart Rent A Car-a predstavljena je jedinstvena ponuda Mercedes Benz i smart vozila na tržištu u Srbiji, navodi se u saopštenju kompanije.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum