Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Potpisan memorandum o rekonstrukciji paviljona Knjaz Miloš u Aranđelovcu

Potpisan memorandum o rekonstrukciji paviljona Knjaz Miloš u Aranđelovcu

Kompanija Knjaz Miloš potpisala je danas sa Opštinom Aranđelovac i Specijalnom bolnicom „Bukovička banja", memorandum o rekonstrukciji paviljona Knjaz Miloš.

Vrednost radova na rekonstrukciji Paviljona, koji će trajati do jula 2016. godine, iznosi 20 miliona dinara. Za zdanje podignuto na mestu najstarijeg izvora mineralne vode u Srbiji, koje predstavlja zajednički simbol kompanije i grada Aranđelovca, sredstva su izdvojili kompanija Knjaz Miloš, Opština Aranđelovac, Specijalna bolnica "Bukovička banja” i Vlada Kraljevine Norveške.

Početkom godine Knjaz Miloš je promenio vlasnika i sada posluje u okviru kompanije Moji brendovi. Novi vlasnici i zaposleni u Knjazu ulažu sredstva i znanje u razvoj fabrike, naše brendove, svakodnevno šire tržište van granica Srbije ali niko od nas ne zaboravlja odakle smo i gde je naša fabrika. Zato je ulaganje u lokalnu zajednicu, u Aranđelovac, strateško opredeljenje Knjaza u narednom periodu. Ponosan sam na Knjaz koji je u prvoj godini poslovanja, nakon promene vlasnika, odlučio da je vreme da Paviljon Knjaz Miloš zasluženo bude obnovljen kao čuvar istorije Aranđelovca i naše kompanije, izjavio je Miloš Stojisavljević, generalni direktor kompanije Knjaz Miloš.

U ime Opštine Aranđelovac ugovor je potpisao predsednik, Bojan Radović i tim povodom je izjavio: Želeo bih da se zahvalim svima koji su učestvovali u realizaciji projekta za koji su obezbeđena sredstva u saradnji Opštine Aranđelovac, kompanije Knjaz Miloš, specijalne bolnice Bukovička banja i Vlade Kraljevine Norveške. Kao lokalna vlast, zalažemo se za očuvanje i povratak pravilnom i poštovanja vrednom odnosu prema kulturnim i istorijskim vrednostima, a paviljon Knjaza Miloša svakako jeste jedan od njih.
Nakon konferencije i potpisivanja memoranduma, domaćini su sa predstavnicima medija obišli radove na obnovi paviljona Knjaz Miloš, nakon čega je priređen koktel u luksuznom hotelu Izvor.

Paviljon Knjaz Miloš, podignut je 1907. godine, na mestu najstarijeg izvora mineralne vode u Srbiji, a ujedno je bio i prva fabrika za flaširanje mineralne vode u našoj zemlji, zbog čega njegova restauracija predstavlja izuzetno značajan projekat za kompaniju Knjaz Miloš.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum