Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija BIC postala sponzor Vaterpolo Saveza Srbije

Kompanija BIC postala sponzor Vaterpolo Saveza Srbije

Kompanija BIC, internacionalni proizvođač pribora za pisanje, upaljača i brijača započeo je saradnju sa Vaterpolo Savezom Srbije. 

Na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama saveza, prisutnima su se obratili Marija Pasuljević, direktorka marketinga kompanije BIC za centralnu i jugoistočnu Evropu i Dejan Savić, selektor vaterpolo reprezentacije.

''Kompanija BIC je povodom predstojećeg evropskog prvenstva, posebno dizajnirala i pustila u prodaju seriju upaljača na kojima se nalaze slike vaterpolista kao i sa slikom maskote predstojećeg prvenstva. BIC će od svakog prodatog upaljača donirati 10rsd i tako finansijski pomoći aktivnosti srpske reprezentacije na 32. Evropskom prvenstvu u vaterpolu'', istakla je Marija Pasuljević.

''Očekujem jednu divnu saradnju'', kratko je rekao selektor Dejan Savić. Memorandum o sponzorstu nije vremenski ograničen, a oba govornika su napomenula da očekuju dugogodišnju saradnju.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum