Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Univerexport slavi 25.godina postojanja i poklanja 25 odsto popusta na celu kupovinu

Kompanija Univerexport slavi 25.godina postojanja i poklanja 25 odsto popusta na celu kupovinu

Ove godine kompanija Univerexport obeležava 25.godina uspešnog rada u Srbiji.

 

Tokom tih 25.godina kompanija je od male porodične firme postala najveći domaći maloprodajni lanac u Srbiji i u ime toga svim potrošačima 25.septembra, za svoj 25. rođendan, poklanja popust od 25% za sve kupovine.

Za 25.godina rada kroz objekte ovog lanca proslo je 300 miliona potrošača i zato kompanija ostaje posvećena tome da potrošačima ponudi samo najbolje, izjavila je Olivera Ćirkovic iz kompanije UNIVEREXPORT.

„Obzirom na ogromno interesovanje koje je izazvala ova akcija, molimo potrošače za razumevanje i toleranciju jer se očekuju velike gužve. Želja nam je da što transparentnije najavimo ovu aktivnost sa što više preciznih detalja, kako bi potrošači imali uvid u sve informacije i kako bismo izbegli bilo kakvo nerazumevanje ili nejasnoću.

Korisnički servis sa svojom besplatnom linijom (0800/345678) radiće ceo dan (7:30 – 21:00) kako bismo potrošačima bili na usluzi za sva pitanja i sugestije. Popust od 25% važiće u svim objektima (osim MP002 - Prvi, MP133 i MP137 kao i putem elakolije servisa) od 12 časova, 25.9.2015. na sve kupovine uz mogućnost plaćanja gotovinom (keš, platne kartice) i čekovima građana. Popust se neće obračunavati na sveže meso i svežu ribu, suncokretovo ulje, šećer, hleb tip 500 - 500g, cigarete, novine, dopune za mobilni telefon, Lav i Jelen pivo 0,5 (povratna ambalaža), Amelia program i Coca –colu 2L, a ovi artikli kojih je izuzetno malo u odnosu na ukupan broj artikala, biće jasno obeleženi na polici. Želja nam je da za svoj rođendan vernost potrošača dugu 25 godina, nagradimo nečim što do sada niko nije uradio. Ova akcija podrazumevala je ogromne napore koje su uložili svi zaposleni u Univerexport-u, jer je objekte trebalo napuniti sa ogromnom količinom robe, kao i angažovati pomoćno osoblje koje će taj dan biti na usluzi potrošačima. Popust za kupovine izazvao je ogromno interesovanje i zato ovim putem apelujemo na potrošače da svoje kupovine obave u količinama koje su primerene potrebama jednog domaćinstva i iz tog razloga smo ograničili količine na 6 komada po proizvodu. Najveća i najiskrenija želja nam je da ovaj dan bude pravi praznik za sve potrošače i Univerexport“, istakla je ona.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum