Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Vodeći modni brendovi već rezervisali svoje mesto u Shoping centru Rajićeva

Vodeći modni brendovi već rezervisali svoje mesto u Shoping centru Rajićeva

Tommy Hilfiger, Timberland, Fashion & Friends, Lui Jo, Scotch & Soda, Benetton, Max Mara, Superdry, CK underwear, Denimlab, Barbolini, Gant, Armani Jeans, Navigare, Marina Yachting, Trussardi Jeans, Cherutti, Henry Cotton’s i Đak Sport prvi su brendovi koji će biti zastupljeni u budućem Šoping Centru Rajićeva.

Dve godine pre otvaranja vodeći modni brendovi već su rezervisali svoje mesto u novom centru mode u Beogradu. Pored kupovine, posetioci i gosti Šoping Centru Rajićeva imaće priliku i da uživaju uz najraznovrsniju ponudu zabavnih i drugih sadržaja.

U sastav budućeg Šoping centra Rajićeva, pored podzemnih nivoa za parkiranje, biće i 80 lokala na pet spratova, kao i supermarket, restorani i kafići. Jedini šoping centar u glavnoj pešaškoj zoni predstavlja izraelsku investiciju vrednu skoro 80 miliona evra, a zajedno sa hotelom koji je u planu, prostiraće se na 58.000 kvadratnih metara. Investitor ovog projekta je kompanija Ashtrom International, jedna od vodećih izraelskih kompanija u oblasti građevinarstva i upravljanja nekretninama, prepoznata po svojoj ekspertizi i iskustvu u celom svetu.

Radovi na ovom objektu, kojima rukovodi kompanija ABD d.o.o, poslednjih godinu dana odvijaju se bez pauze, a otvaranje šoping centra planirano je na leto 2017. godine.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum