Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tetra Pak - kroz igru do svesti o značaju recikliranja

Tetra Pak - kroz igru do svesti o značaju recikliranja

Tokom proteklog vikenda park „Manjež“ je bio domaćin VI Beogradskog festivala cveća gde je i ove godine kompanija Tetra Pak® zauzela svoje mesto u jednom od najlepših kutaka Manježa.

Čitav vikend je protekao u promociji zaštite životne sredine i obnavljanja prirodnih resursa a Tetra Pak zona je i ove godine postala prava mala fabrika reciklaže.

Tokom oba festivalska dana posetioci su bili u prilici da prisustvuju demonstraciji procesa reciklaže upotrebljene Tetra Pak ambalaže, od pravilnog pražnjenja i odlaganja upotrebljene ambalaže do pravljenja papira. Na taj način, građani su na licu mesta mogli da vide kako njihov ambalažni otpad ponovo postaje vredan materijal od kojeg se stvaraju novi proizvodi.

Mnogi su zajedno sa svojom decom bili učesnici akcije “Moja prva biljka, moja prva reciklaža”. Svi učesnici akcije su donošenjem najmanje 5 upotrebljenih tetra pak pakovanja za recikliranje, na poklon dobili sadnicu, navodi se u saopštenju kompanije Tetra Pak Srbija.

Tetra Pak je vodeća svetska kompanija za proizvodnju rešenja za preradu i pakovanje prehrambenih proizvoda. Usko sarađujući sa našim kupcima i dobavljačima, mi pružamo bezbedne, inovativne i ekološki ispravne proizvode koji svakog dana ispunjavaju potrebe stotina miliona ljudi u više od 170 zemalja širom sveta. Sa više od 23.000 zaposlenih u preko 80 zemalja, mi verujemo u vođenje odgovorne industrije i održivi pristup poslovanju. Naš moto, "ŠTITI ŠTO JE DOBRO" (eng,PROTECTS WHAT'S GOOD™), odražava našu viziju da hranu učinimo bezbednom i dostupnom svuda. 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum