Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti BASF obeležio 150 godina postojanja

BASF obeležio 150 godina postojanja

BASF, vodeća hemijska kompanija na svetu, čiji proizvodni program obuhvata hemikalije, plastiku, proizvode za oplemenjivanje, sredstva za zaštitu bilja, fine hemikalije, naftu i gas, ove godine obeležava 150.godina postojanja.

U 2014. godini BASF je s preko 113.000 zaposlenih širom sveta ostvario promet veći od 74 milijardi EUR. U Srbiji je BASF prisutan preko 20 godina i spada u red vodećih firmi u hemijskoj branši. Širok asortiman proizvoda plasira se preko firme BASF Srbija d.o.o. Beograd na tržišta Srbije, Makedonije i Republike Srpske.

Povodom obeležavanja, kompanija BASF je školarcima u Srbiji poklonila igralište za inovacije. Oko 3.000 učenika iz svih krajeva imalo je priliku da se upozna kroz čarobni svet nauke, koji su im pokazali studenti, profesori, mladi istraživači kao i naučnici.
''BASF neprekidno stvara inovacije koje su promenile naš život čineći ga boljim i kvalitetnijim. Da bismo to nastavili da činimo i narednih 150 godina, moramo obrazovati i edukovati mlade, kako bi na vreme shvatili značaj nauke za budućnost čovečanstva, koje je pred najozbiljnijim izazovima ikada'', ističe Mihael Nam, direktor BASF-a za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum