Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Organsko voće i povrće u METRO objektima u Zemunu i Vidikovcu

Organsko voće i povrće u METRO objektima u Zemunu i Vidikovcu

Organsko voće i povrće, čija je proizvodnja bazirana isključivo na ekološkim principima, od 28. septembra je u ponudi u METRO Cash & Carry Zemun i Vidikovac.

Svuda u svetu organska hrana se smatra za temelj dobrog zdravlja. Organsko voće i povrće, zdravije je od standardno uzgajanog, jer isključuje upotrebu sintetičko – hemijskih sredstava, a METRO Cash & Carry Srbija dodatno proverava standarde i garantuje kvalitet proizvoda. Kod većine organski proizvedenih namirnica, pored toga što su zdravije i bezbednije za potrošače, one imaju i bogatiji nutritivni sastav, sadržaj vitamina i bolji ukus.

Iz asortimana organskog povrća, proizvođača Gimel iz Bugarske, METRO Cash & Carry izdvaja: čeri paradajz, zelenu papriku, krastavac, paradajz, tikvice, šargarepu, beli luk i đumbir. Od organskog voća u METRO ponudi nalaze se, pomorandže, limun, kivi, grejpfrut i kruške.

Korporacija GIMEL JSC sa sedištem u Sofiji, Bugarska, koja objedinjuje četiri kompanije, bavi se proizvodnjom, pakovanjem, i prometom organskog voća i povrća. Njihovi proizvodi poznati su u regionu i širom Evrope po ekološkoj proizvodnji, kvalitetu i dokazanom poreklu proizvoda, navodi se u saopštenju kompanije METRO.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum