Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Ikea pregovara o otvaranju proizvodnog pogona u Žagubici

Ikea pregovara o otvaranju proizvodnog pogona u Žagubici

Poznata švedska kompanija za proizvodnju i prodaju nameštaja Ikea pregovara sa opštinom Žagubica o otvaranju fabrike nameštaja u toj maloj opštini.

Kako navodi Predsednik Opštine Žagubica Safet Pavlović pregovori su u toku i do sada je održano nekoliko sastanaka. Potencijalni proizvodni pogon bi zapošljavao oko 300 radnika i bio bi lociran na trenutnom opštinskom zemljištu Jelenac.

Ikea je zainteresovana za izradu nameštaja od bukovog drveta, kojim je Žagubica bogata, jer postoje veliki prirodni resursi.

"Ubrzo će uslediti još jedan sastanak sa predstavnicima švedske kompanija, na kojem će biti precizirani dalji koraci. Plan je da izgradnja fabrike počne u 2016.godini", rekao je Pavlović.

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum