Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Extra centar na Novom Beogradu

Otvoren Extra centar na Novom Beogradu

Na mestu nekadasnjeg Idea Extra hipermarketa na Novom Beogradu, otvoren je Extra Centar, koji nudi nekoliko brendova iz programa "Sve za dom".

Objekat u ulici Omladinskih Brigada 100, prostire se na 11.500 m2 prodajne povrsine. U sklopu njega najvecu prodavnicu otvorio je salon namestaja Forma Ideale koji zauzima nesto vise od 5.000 m2. Svoje maloprodajne objekte u sklopu novog centra otvorili su i Galerija podova, Tehno centar MAG kao i Dormeo.

U novom prodajnom prostoru Forma Ideale posetioce očekuju akcijski popusti preko 45%, kao i 20% popust na kompletan asortiman koji već nije na akciji. Pored nove kolekcije Forma Ideale u kojoj su zastupljene linije garderobera, ormara, sistema elemenata i kuhinja, za kojima vlada veliko interesovanje, u salonu u Extra centru, zastupljen je i partnerski program, kao i dekorativna kolekcija Conforma. Pored izložbeno – prodajnog prostora, salon poseduje i posebno kreiran prostor za odmor, kao i Neformalni kutak za odmor i razonodu najmlađih posetilaca.

Kupce očekuju brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Ovogodišnji jubilej Forma Ideale – 20 godina uspešnog poslovanja i razvoja – posebno će obradovati potrošače, koji će na brojnim sniženjima koja će važiti do kraja godine biti u prilici da veoma povoljno opreme svoj dom funkcionalnim i elegantnim nameštajem savremenog dizajna.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum