Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Tuš završio prvu fazu širenja na tržišta Jugoistočne Evrope

Tuš završio prvu fazu širenja na tržišta Jugoistočne Evrope

Investicije Tuša na tržištima BiH, Makedonije i Srbije vredne su više o 15 miliona evra, a do kraja godine nameravaju uložiti ukupno 60 miliona evra. Od toga će samo na srpskom tržištu uložiti 40 miliona evra. Danas je otvoren objekat u Subotici koji u 1500 metara kvadratnih prodajnog prostora ima u ponudi više od 14 hiljada proizvoda, s naglaskom na svež hleb i pekarske proizvode, meso i mesne prerađevine, delikatese, ribu, voće i povrće.
U prvoj polovini jula, u Kumanovu će se otvoriti druga Tušova trgovina u Makedoniji. Gradi se i u Sarajevu te Doboju.

U 1500 metara kvadratnih prodajnog prostora u Subotici u ponudi je više od 14 hiljada proizvoda, s naglaskom na svež hleb i pekarske proizvode, meso i mesne prerađevine, delikatese, ribu, voće i povrće.

U Tušu ističu da širenje na tržišta jugoistočne evrope uspešno ostvaruju intenzivnu dinamiku rasta i razvoja.

Izvor: Seebiz, Martina Čizmić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum