Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Otvoren Gomex prodanji objekat u Laćarku

Otvoren Gomex prodanji objekat u Laćarku

Novi objekat u maloprodajnoj mreži kompanije GOMEX otvoren je u sredu, 30. septembra u Laćarku, mestu nadomak Sremske Mitrovice.

Otvaranju objekta prisustvovali su direktor kompanije GOMEX Goran Kovačević i gradonačelnik Sremske Mitrovice Branisalav Nedimović sa saradnicima.

Supereta "Laćarak" nalazi se na adresi Ulica 1. novembra 252, a radno vreme je svakog dana od 06:30 do 22h i nedeljom od 07 do 13h. Objekat raspolaže sa 240 m2 prodajnog prostora u kojem potrošači u svakom trenutku mogu da uživaju u ponudi preko 4.000 različitih artikala, među kojima su i proizvodi naših robnih marki "1/1", "Uvek Treba", "April" i "Kvak". Veliko interesovanje na sam dan otvaranja kupci su pokazali za meso i mesne prerađevine GOMEX-ovog Rashladno-distributivnog centra i našeg brenda "Panoni".

Objekat "Laćarak" raspolaže sa dve kase, a o potrebama kupaca brine se dvanaest novozaposlenih kolega i koleginica koji su uspešno prošli obuku u GOMEX-ovom Trening centru u Zrenjaninu.
Otvaranje superete "Laćarak" bila je i prilika da se budući potrošači upoznaju sa loyalty programom "Kasica Brojalica" i načinom kako da dođu do popularnih "Keširića".

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum