Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Železara Smederevo pokreće visoku peć broj 1

Železara Smederevo pokreće visoku peć broj 1

Visoka peć u Železari Smederevo, nakon remonta koji je trajao punih 5 meseci, ponovo će biti pokrenuta 9. oktobra.

Do 15 dana potrebno je da prođe do potpune stabilizacije proizvodnje na visokoj peći 1, nakon čega se očekuje postizanje maksimalnih radnih kapaciteta na pomenutom postrojenju od 75.000 tona na mesečnom nivou.
Iz Železare sa ponosom naglašavaju da je 80 posto radova na remontu visoke peći broj 1 urađeno sopstvenim snagama zaposlenih u Železari Smederevo, kao i da su na poslovima remonta bile uglavnom angažovane kompanije iz Srbije.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum