Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti PKC Grupa od danas u novim pogonima

PKC Grupa od danas u novim pogonima

Internacionalni proizvođač elektrodistributivnih sistema velikim svetskim proizvođačima vozila PKC Grupa, svečano je danas otvorila nove proizvodne pogone u Smederevu.

Otvaranju je prisustvovao predsednik Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić koji je tom prilikom rekao da veruje da će u pogonima PKC Grupe biti zaposleno i do 2.000 ljudi i dodao da je ponosan što se dobro radi i što vlasnici daju najviše ocene o entuzijazmu i ambiciji mladih.

Robert Remenar potpredsednik Borda direktora ove kompanije je istakao da PKC Grupa mora da odabere najbolje lokacije kako bi ispunio očekivanja svojih kupaca, to je upravo i razlog zbog čega smo se odlučili za Smederevo.
U pogonima PKC Grupe trenutno je zaposleno 890 ljudi, dok je u planu za 2016. godinu da se taj broj poveća na 1500.
Finska Grupa PKC osnovana je 1969. godine, sa sedištem u Helsinkiju. Poseduje fabrike u Estoniji, Letoniji, Nemačkoj, Rusiji, SAD-u, kao i u Aziji i Južnoj Americi i zapošljava preko 20.000 ljudi.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum