Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nemački PTC dolazi u Srbiju

Nemački PTC dolazi u Srbiju

Nemački proizvođač ribe PTC namerava da na proleće otvori fabriku u Smederevu. 

Memorandum o razumevanju potpisali su predstavnici Vlade Republike Srbije, Grada Smederevo i predstavnici kompanije iz Kempena. PTC Gmbh je osnovana 2009. godine i koncentrisana je na proizvodnju, preradu i prodaju ribe. Kompanija je 2010. godine u nemačkom gradu Bremerhavenu otvorila jedan od najvećih pogona za preradu ribe. 

''Ponosni smo što našim proizvodima snabdevamo velike trgovačke lance u Evropi i što u svojoj ponudi kupcima nudimo ribu iz svih krajeva sveta'', ističu iz kompanije. 

U fabrici u Smederevu ova kompanija planira da zaposli 300 ljudi u naredne dve godine, ali i da se taj broj uveća ukoliko se steknu uslovi za to. PTC planira da premesti svoju proizvodnju iz Vijetnama i Kine u Srbiju. 

Prilikom potpisivanja Memoranduma, gradonačelnica Smedereva Jasna Avramović je izjavila da je želja gradskih funkcionera da što više žitelja tog grada nađe posao, kao i da se sa kompanijom PTC razgovara o izgradnji još jedne proizvodne hale. Inače, halu u kojoj će ova kompanija na proleće početi proizvodnju, izgradio je Grad Smederevo sredinom godine. Zauzima površinu od 3.000m2 u koju je uloženo tri miliona evra.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum