Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Marks & Spencer napušta hrvatsko tržište

Marks & Spencer napušta hrvatsko tržište

Poznata modna marka Marks & Spencer je odlučila da nakon osam godina prisutnosti na hrvatskom tržištu zatvori svih 5 maloprodajnih objekata zbog neisplativosti.

Kako navode mediji u Hrvatskoj, Marks & Spencer je poslovao sa gubicima u poslednjih pet godina. Kompanija je prošle godine imala prihod od 30,5 miliona kuna ali je generisala gubitak od 6,5 miliona kuna. Najveći gubitak M&S je imao 2012. godine u iznosu od 10,6 miliona kuna.

35 zaposlenih će od 1. Januara 2016. godine ostati bez posla, mada je jedan deo dobio mogućnost da nastavi zaposlenje u nekoj drugoj zemlji gde je kompanija prisutna.

M&S je jedan od najvećih britanskih trgovinskih lanaca sa preko 1300 maloprodajnih objekata širom sveta, raspodeljenih u 58 zemalja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum