Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti LC Waikiki i u Novom Sadu

LC Waikiki i u Novom Sadu

Najpoznatiji turski modni lanac LC WAIKIKI, otvorio je svoj maloprodajni objekat i u Novom Sadu u TC Mercator, koji se nalazi u Bulevaru oslobođenja 102.

Turski lanac je tek od nedavno prisutan i na srpskom tržištu. Prvu prodavnicu otvorio je u beogradskom TC Mercator.

LC Waikiki, planira da u narednih nekoliko godina postane jedan od tri najuspešnija modna lanca u Evropi, dok srpsko tržište smatra prioritetnim. Ova kompanija je svoje prve maloprodajne objekte otvorila u Turskoj 1997. godine, dok je ekspanziju van nje započela dve godine kasnije u Rumuniji.

LC Waikiki je prisutan i u Bugarskoj, Bosni i Hercegovini, Egiptu, Kosovu, Makedoniji ali i na većim tržištima poput Rusije, UAE, Saudijske Arabije, Ukrajine i drugih.

Pripremio: Žarko Grozdanić

 

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum