Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Slovenački HOV-HOV u Beogradu

Slovenački HOV-HOV u Beogradu

U Beogradskom naselju Belvil na Novom Beogradu, otvorena je prva pekara za pse Hov-Hov.

Kompanija NV NEW PROFESSIONAL, postala je primalac franšize slovenačke kompanije Hov-Hov za tržište Beograda. Slovenačka kompanija je pored Slovenije prisutna i u Hrvatskoj.
Novootvoreni objekat urađen po standardima slovenačke kompanije u ponudi ima oko 100 poslastica za pse napravljene od različitih vrsta mesa bez glutena i veštačkih aditiva, dok su u ponudi i dijet program prilagođen svim vrstama, veličinama i starosnoj dobi, dok ponudu upotpunjuju igračke.
''Ljudi moraju da znaju da psi zaista jesu članovi porodice i da im u skladu sa tim obezbede sve, kako bi njihov pas bio srećan'', ističu iz kompanije.
Nakon otvaranja prvog objekta, kompanija Nv New Professional planira da nastavi širenje svoje maloprodajne mreže jer beogradsko tržište još uvek nije dovoljno razvijeno.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum