Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Italijanska kompanija Vibak otvorila u Jagodini fabriku za proizvodnju selotejp traka

Italijanska kompanija Vibak otvorila u Jagodini fabriku za proizvodnju selotejp traka

Italijanska kompanija Vibak (Vibac) je otvorila u Jagodini fabriku za proizvodnju selotejp traka za industrijsko pakovanje.

U jagodinsku fabriku Vibak je uloženo 75 miliona evra, a zaposliće više od 300 radnika. Fabrika se prostire na površini od 120000 kvadratnih metara a sama proizvodna hala zauzima površinu od oko 70.000 kvadrata.

Investiciju italijanske kompanije je pomogla i Vlada Srbije sa osam miliona evra koji će biti upotrebljeni za zapošljavanje radnika.

Patricio Masini, izvršni direktor kompanije Vibak Balkani,  je izjavio da u fabrici u Jagodini u momentu radi oko 100 radnika te da će ih do kraja sledeće godine biti oko 200, a za dve godine više od 300.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum