Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Dva nova salona Forma Ideale

Dva nova salona Forma Ideale

Najveći domaći proizvođač i prodavac nameštaja Forma Ideale nastavlja sa širenjem svoje maloprodajne mreže.

Kompanija je nedavno otvorila najveći salon nameštaja u zemlji koji se nalazi u sklopu Extra Centra na Novom Beogradu, dok je početkom meseca otvorila manje salone u Vrbasu i Sremskoj Mitrovici. Novi veliki saloni stižu u Niš a nakon njega i u Zrenjanin. Svečano otvaranje niškog salona planirano je za 24. oktobar a zrenjaninskog za 29. oktobar, navode iz kompanije Forma Ideale.

Danas ova kompanija u svojoj maloprodajnoj mreži poseduje 25 salona u 22 grada širom Srbije, koji zapošljavaju preko 500 ljudi, što ovaj sektor čini najbrojnijim.
Kupcima su na raspolaganju različiti vidovi i načini plaćanja kao što je kupovina na kredit, platnim karticama ali i putem administrativne zabrane.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum