Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Svečano otvoren hotel Holiday Inn Express

Svečano otvoren hotel Holiday Inn Express

Uz prisustvo brojnih zvanica među kojima su bili ambasador švajcarske u Srbiji Žan Danijel Ruh i suvlasnik kompanije IHG Rene de Pićoto svečano je otvoren hotel Holiday Inn Express u Beogradu.

Novootvoreni hotel nalazi se u Ruzveltovoj ulici broj 23. Ova investicija predstavlja prvu takve vrste neke švajcarske kompanije u Srbiji.
''Izuzetno mi je drago što večeras otvaramo ovaj velelepni hotel i što su loša vremena i nemogućnost dolaska švajcarskih kompanija u Srbiju daleko iza nas. Švajcarska je već dugi niz godina treća po ulaganjima na srpskom tržištu na kome posluju velike švajcarske kompanije'', istakao je ambasador Žan Danijel Ruh.
Hotel raspolaže sa 123 sobe, zapošljava 22 ljudi i kategorisan je sa tri zvezdice. Hotelski objekat je pokriven besplatnim bežičnim internetom, a poseduje i tri multifunkcionalne sale za poslovne sastanke. Gosti hotela imaju mogućnost besplatnih međunarodnih poziva ka fiksnim mrežama, što svakako ovaj hotel izdvaja od ostalih.
Hotel Holiday Inn Express deo je velike multinacionalne hotelske grupacije InterContinental Hotels Group.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum