Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Nelt predstavio rezultate poslovanja

Nelt predstavio rezultate poslovanja

Nakon dve godine objedinjenog poslovanja svih kompanija u organizacionom sistemu Nelt Grupe, medijima su predstavljeni poslovanja.

U 2014. je ostvaren promet od 539 milona evra, dok je organskim rastom i sklapanjem ugovora sa novim principalima u 2015. godini Nelt Grupa povećala broj zaposlenih za 461 i do kraja godine očekuje rast prihoda od 39 odsto. Danas Nelt zapošljava ukupno 3760 ljudi na 7 tržišta u 11 kompanija, što ga čini jednim od najuspešnijih domaćih poslovnih sistema.

Nelt je lider u pružanju vrhunskih usluga u oblasti distribucije, logistike, proizvodnje, maloprodaje i marketinga. Pored uspešnog poslovanja na tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije i Crne Gore, beleži se značajan rast poslovnih aktivnosti i u podsaharaskoj Africi - u Angoli, Zambiji i Mozambiku. Od ove godine Grupi su priključene kompanije Banim reklame, renomirani proizvodjač reklamnih materijala, i Corner Shop, maloprodajni lanac koji je započeo novu strategiju svog razvoja kroz modernizaciju vizuelnog idendtieta prodajnih mesta, unapređenje asortimana i otvaranje standardizovanih objekata u Beogradu i Srbiji.

„Mislim da su rast prometa i broj novih zaposlenih najbolji pokazatelji naše proaktivnosti i činjenice da se ne zadovoljavamo statusom quo. Profesionalnost i posvećenost koju pokazujemo su najbolja preporuka najvećim svetskim kompanijama, poput Filip Morisa ili Prokter i Gembla, koje su veliki deo poslovnih procesa na nekoliko tržišta prepustile Neltu“, izjavio je Miloš Jelić, izvršni direktor Nelt Grupe. „Povećanje broja principala, bolje pozicioniranje na tržištu logističkih usluga, geografsko širenje i dalje investicije u proizvodnju su strateška opredeljenja kojima želimo da osiguramo stabilno poslovanje i u budućnosti."

Nelt kontinuirano ulaže u svoje zaposlene, identifikujući zaposlene sa potencijalom i pružajući im brojne mogućnosti zai profesionalni razvoj, kroz programe interne i eksterne edukacije, treninge, coaching i nastavak studija. Kao poslodavac koji ima tendenciju da postane jedan od najpoželjinijih, Nelt neguje trajne odnose sa fakultetima, organizacijama i talentovanim pojedincima u različitim sferama visokog obrazovanja.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum