Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Zrenjanin dobija DIS hipermarket

Zrenjanin dobija DIS hipermarket

Najveći domaći maloprodajni lanac DIS, otvara svoj novi hipermarket i u Zrenjaninu. 

Novi objekat zauzima površinu od 3.000m2, raspolaže sa 12 kasa koji se nalazi u sklopu Aviv Parka, u naselju Bagljaš zapad 5. Svečano otvaranje zakazano je za 29. oktobar. Kompanija DIS je investirala milion evra u pomenuti objekat koji je zakupila od izraelske kompanije Aviv Arlon.

Enterijer je identičan novootvorenim i renoviranim objektima, rashladni uređaji su velike energetske efikasnosti urađeni po najnovijim standardima, isticu iz kompanije Dis.

Ova trgovačka kompanija je nedavno otvorila i svoj renovirani objekat u Mladenovcu, u koji je uložila 800.000 evra.
Radovi su bili sveobuhvatni. Postavljene su nove keramičke pločice, moderne gondole, najsavremenije rashladne vitrine, a opsežne promene su napravljene i na osvetljenju marketa. Unapređen je i izgled kasa, kojih ima osam, kao i čitavog pratećeg sadržaja koji se nalazi iza njih.

Sa više od 20. godine duge tradicije, ovaj trgovac spada u jedne od najuspešnijih u zemlji. Budući objekat u Zrenjaninu biće 19. po redu čime će ukupna površina svih maloprodajnih objekata ovog lanca dostići 77.800 m2.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum