Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gebrüder Weiss otvorio novi logistički centar u Srbiji

Gebrüder Weiss otvorio novi logistički centar u Srbiji

Austrijski gigant u oblasti skladištenja i logistike Gebruder Weiss svečano je danas otvorio novi logistički centar u Srbiji koji se nalazi u Dobanovcima, nadomak Beograda.

Otvaranju su prisustvovali najviši predstavnici državnih institucija, visoki predstavnici diplomatskog kora, clanovi upravnog odbora Gebruder Weiss, Ministarstva finansija, Uprava Carine Republike Srbije, Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Ministrastva unutrašnjih poslova, visoki predstavnici relevantnih međunarodnih organizacija i privrednih asocijacija, predstavniciprivrednih komora Srbije, Austrije, Nemačke, Savez stranih investitora, poslovni partneri kao i predstavnici medija koji su bili prisutni u velikom broju.

Kompanija Gebruder Weiss je investirala 8 miliona Eura u proširenje i nadogradnju, u skladu sa najsavremenijim tehničkim standardima,kapaciteta skladišnog prostora 9.000 m2, kancelarijskog prostora 1.300 m2, kao i saobraćajnih površina modernog logističkog centra kompanije Gebruder Weiss. Austrijanci su do sada na tržištu Srbije uložili više od 20 miliona evra.

Kompanija Gebrüder Weiss Holding AG,sa preko 6000 zaposlenih, 150 sopstvenih filijala i godišnjim prihodom od 1,24 milijardi evra, spada u vodeća transportna i logistička preduzeća u Evropi, osim glavnih oblasti poslovanja drumskog transporta, logistike, vazdušnog i pomorskog transporta robe, okupila je i niz visoko specijalizovanih industrijskih rešenja i ćerki-firmi – među njima: logistički konsalting - specijaliste za visokotehnološka preduzeća, inet-logistics (softverska rešenja za upravljanje transportom TMS), Railcargo (železnički transport) i servis za dostavu paketa.

Kompanija Gebruder Weiss koja u Srbiji zapošljava 192 ljudi, na lokacijama u Dobanovcima, Strojkovcu i Nišu,predstavlja sinonim za optimalna transportna i logistička rešenja, najviši kvalitet usluge, potpunu posvećenost klijentu, pozdanost i profesionalnost.

Inovacije i investicije, najsavremenije tehnologije, dinamika i proaktivnost, sigurnost, poštovanje rokova i specifičnih zahteva klijenata i poslovnih partnera, konstantan stabilan rast, znanje i menadžerske veštine efikasnog tima doprinose progresivnom razvoju i pozicioniranju Gebrüder Weiss-a kao lidera na tržištu.

Pripremio i slikao: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum