Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti NIS najprofitabilnija kompanija u Srbiji

NIS najprofitabilnija kompanija u Srbiji

Naftna industrija Srbije (NIS) je najprofitabilnija kompanija u Srbiji za 2014. godinu.

Iako je profit NIS-a u 2014. godini smanjen sa 48.3 milijarde dinara (2013. godine) na 27.8 milijardi dinara i dalje je najprofitabilnije preduzeće u Srbiji.

Prema podacima Agencije za privredne registre (APR), drugi na listi najupešnijih kompanija u prošloj godini Telekom Srbija, svoj profit uvećao je sa 15 na 16,8 milijardi dinara.

Elektromreže Srbije (EMS) su profit u 2013. godini od 1,6 milijardi dinara uvećale na tri milijarde, a Elektroprivreda sa 1,96 na 2,67 milijardi dinara.

U APR je agenciji Beta rečeno da će uskoro biti objavljena kompletna analiza poslovanja srpske privrede u 2014. godini.

Ove godine je kasnilo dostavljanje finansijskih izveštaja preduzeća za 2014. godinu jer je promenjena njihova sadržina i uvedena obaveza dostavljanja putem kvalifikovanog elektronskog potpisa.

Izvor: Beta

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum