Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Gazprom počeo sa prodajom goriva nove generacije G-Drive 100

Gazprom počeo sa prodajom goriva nove generacije G-Drive 100

Gazprom benzinske pumpe u Srbiji su počele da prodaju gorivo nove generacije G-Drive 100.

Reč je o derivatu unapređenog kvaliteta, nastalog od stooktanskog benzina Evro 5 kvaliteta proizvedenog u Rafineriji nafte Pančevo, u koji se potom dodaju aditivi koji pružaju dodatnu snagu i prvoklasnu zaštitu motora.

Kompanija NIS, u čijem vlasništvu je maloprodajni premijum brend Gasprom, planira u narednom periodu plasman G-Drive 100 i na tržišta zemalja regiona.

Novi benzin G-Drive 100 poboljšava performanse motora vozila, povećava njegovu snagu i dinamiku ubrzanja. Osim toga, korišćenjem ovog goriva se obezbeđuju čišćenje i zaštita motora od habanja, čime se produžava njegov radni vek.

Premijum benzin G-Drive 100 proizveden je prema najvišim tehnološkim standardima, u saradnji sa vodećim ekspertima u oblasti naprednih goriva, a poboljšane performanse ovog goriva potvrđene su na osnovu rezultata testova koji su izvršeni ujednom od najvećih svetskih centara za testiranje vozilai goriva, nezavisnom test-centru Milbruk u Velikoj Britaniji.

Testiranje u nezavisnoj laboratoriji potvrdila su da novo gorivo, u poređenju sa standardnim Evro BMB 95 benzinom, povećava snagu motora do sedam odsto, a dinamiku ubrzanja do 10 procenata.

Više informacija o ovom gorivu, kao i tačan spisak benzinskih stanicana kojima se prodaje,dostupan je na internet straniciwww.gazprom-petrol.rs, kao i besplatnim pozivom na broj call centra NIS-a 08 0000 8888.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum