Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Kompanija Univerexport proglašena za bioproizvođača godine

Kompanija Univerexport proglašena za bioproizvođača godine

Prestižno priznanje kompaniji Univerexport za bioproizvođača godine stiglo je od udruženja Terras, na 11. Međunarodnom festivalu organskih proizvoda Biofest u Subotici, u ruke Uroša Vučurevića, jednog od najvećih pokretača ideje i koncepta razvoja organske proizvodnje pri Grupi Univerexport.

Organsko hladno ceđeno suncokretovo ulje sa sopstvenog poljoprivrednog gazdinstva pionirski je poduhvat kompanije Univerexport koja krupnim koracima ide ka ostvarenju ideju organske poljoprivrede. Organsko ulje prvo je u nizu proizvoda koje će u budućnosti stizati sa ravnice nadomak Lipara, gazdinstva na kojem su već prvi rezultati doneli priznanje poznavaoca organske proizvodnje.

Organsko ulje zbog specifičnog načina prerade i presovanja zadržava sve hranljive sastojke. Zlatno-žute boje i prijatnog ukusa i mirisa, nailazi na veliko interesovanje kupaca Univerexport maloprodajnih objekata koji prepoznaju kvalitet i značaj koji organski proizvodi imaju ne samo u ishrani već i u našem okruženju. Svi hranljivi sastojci iz semenki zadržani su u ulju, a semenke nisu tretirane nikakvim štetnim supstancama.

Priznanja poput ovo koje daje udruženje Terass samo su podstrek daljem razvoju organske proizvodnje, a kompanija Univerexport trenutno u ponudi ima oko 150 različitih artikala organskih proizvoda.

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum