Retail Serbia

Trgovina u Srbiji

Vi ste ovde: Home Vesti Lego radi punim kapacitetima pred praznike

Lego radi punim kapacitetima pred praznike

Najveći proizvođač igračaka na svetu danski Lego, radi sa svim svojim kapacitetima u fabrikama širom sveta.

U centrali ove kompanije strahuju da će zbog budućih praznika i velike tražnje za njihovim proizvodima doći do nestašice. Oni ipak ne žele da otkriju koliko bi nestašica mogla da traje, kao ni u kojim zemljama bi ona bila najizraženija.

Lego Group sa sedištem u danskom gradiću Bullind, osnovana je 1949. godine. Ona je do sada proizvela preko 600 milijardi Lego delova.

Nezvanično, Lego planira da tokom sledeće godine uđe na tržište Srbije otvaranjem svojih Lego prodavnica. Mađarska kompanija Bravotel Group već je otvorila franšizne prodavnice danske kompanije u Sloveniji i Hrvatskoj, ali je u planu da poslovanje prošire i na srpsko tržište.

Pripremio: Žarko Grozdanić

Pogledajte još

  • Korisne informacije

  • Šta je Retail Serbia?

  • Registrujte se!

Retail Serbia logoRetail Serbia prenosi vesti iz trgovinskog i logističkog sektora. Retail Serbia ima detaljan direktorijum trgovinskih i logističkih kompanija kao i kompanija koje pružaju usluge ovim industrijama sa opisima delatnosti, kontaktima, slikama i svim drugim neophodnim podacima. Retail Serbia ima katalog opreme za trgovce i logističare. Retail Serbia ima forum u kome možete diskutovati najnovije vesti, aktuelne teme, postaviti pitanje kolegama iz branše ili kao krajni potrošač preneti Vaše iskustvo iz kupovine. Retail Serbia je autor Retail magazina. I još mnogo toga... Istražite portal i vratite se ponovo.


ZajednicaRegistrovanjem na Retail Serbia Portalu dobijate mnoge prednosti poput mogućnosti prijavljivanja Vaše kompanije u Retail direktorijum, kao i učestvovanja u diskusijama i pristupu sadržajima namenjenim pre svega registrovanim korisnicima.

Ukoliko se odlučite za tu opciju možete dobiti i besplatnu elektronsku kopiju nekih od prethodnih brojeva Retail magazina.

magazin-logo
Posetite naš drugi sajt, Retail magazin, na kome možete pronaći sva izdanja našeg magazina u elektronskom obliku kao i kataloge i promocije trgovinskih lanaca u Srbiji.

Povežimo se :)

Pratite nas

Vesti | Kompanije | Forum